Serena Williams a marturisit dorinta de a se aventura intr-un nou sport, declarand recent: „Este un vis care a devenit realitate!”

Serena Williams a marturisit dorinta de a se aventura intr-un nou sport, declarand recent: "Este un vis care a devenit realitate!"

Marea campioană de tenis Serena Williams, cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, rămâne în centrul atenției chiar și după retragerea sa de la US Open în 2022. Ea va fi prezentatoarea Premiilor ESPY în luna iulie a acestui an, conform abcNews, eveniment ce va avea loc pe 11 iulie la The Dolby Theatre din Los Angeles.

„Este un vis împlinit pentru mine și ceva la care am aspirat mereu. A fost un an remarcabil pentru sport și în mod special pentru atlete, abia aștept să le omagiez pe scenă”, a declarat Serena Williams.

Premiile ESPY, o coproducție ESPN și Full Day Productions, sunt un punct de referință anual în sport, recunoscând cele mai importante realizări. Serena Williams va deveni a patra femeie care va prezenta Premiile ESPY și a doua care va face acest lucru solo.

De la retragerea sa, Serena Williams și-a îndreptat atenția către afaceri și acum are în plan să cumpere o echipă din WNBA, Liga Profesionistă de Baschet Feminin din SUA. „Sunt cu siguranță interesată să investesc în WNBA. Sportul feminin este captivant și merită urmărit”, a explicat ea pentru CNN.

Serena Williams a dominat tenisul feminin între anii 2002 și 2017, ocupând poziția de lider mondial timp de 319 săptămâni. Cariera sa impresionantă include 858 de victorii, 156 de înfrângeri, câștiguri de peste 94 de milioane de dolari din premii și patru medalii de aur olimpice.