„Era complet epuizat!” A solicitat colegilor sai sa evite sa-i paseze in timpul meciului impotriva lui Manchester City si detaliile au ajuns in presa engleza

"Era complet epuizat!" A solicitat colegilor sai sa evite sa-i paseze in timpul meciului impotriva lui Manchester City si detaliile au ajuns in presa engleza

Micky van de Ven, fundașul central al echipei Tottenham Hotspur, s-a confruntat cu dificultăți semnificative în timpul meciului împotriva lui Manchester City, după cum relatează presa engleză. Van de Ven, care a fost titular pentru prima dată după opt meciuri petrecute pe bancă de rezerve sau intrând în ultimele minute, a jucat într-o poziție neobișnuită pentru el, ca fundaș stânga, în urma unei decizii tactice a antrenorului Ange Postecoglou.

Această schimbare a venit ca o provocare pentru olandez, și presa din Anglia a notat că performanța sa a fost destul de slabă în această poziție. Jurnalistul Alasdair Gold a dezvăluit, în cadrul podcastului Gold & Guest Talk Tottenham, că Van de Ven a fost vizibil afectat pe teren, simțindu-se inconfortabil și epuizat de noile cerințe ale rolului său.

La un moment dat, Van de Ven a fost atât de obosit încât i-a cerut unui coechipier să evite să-i mai paseze, semnalând dificultățile sale în a face față ritmului și responsabilităților poziției de fundaș stânga. „A fost frânt! După o jumătate de oră, era sleit. L-am văzut la un moment dat, cocoșat, ca și cum nu avea suficient aer și chiar i-a spus unui coleg să nu-i mai paseze. Era atât de obosit! Trebuie doar să alerge mai mult și ca fundaș central nu ai nevoie de asta.”, a relatat Gold.

Această situație ilustrează nu numai dificultățile întâmpinate de Van de Ven, dar și provocările cu care se pot confrunta jucătorii atunci când sunt plasați în poziții neobișnuite pe teren, subliniind importanța adaptabilității și rezistenței în fotbalul de top.